Головна | Реєстрація | Вхід | RSSالخميس, 25.04.2024, 21:55
Меню сайту
Категорії розділу
Оголошення [65]
Погода
Наше опитування
Оцініть мій сайт
مجموع الردود: 69
Статистика

المتواجدون الآن: 1
زوار: 1
مستخدمين: 0
Посилання
Головна » 2017 » مايو » 23 » 18 травня в Хотинському технікумі проводилися військово - спортивні змагання до Дня примирення та 72- річниці розгрому фашизму в Європі.
00:32
18 травня в Хотинському технікумі проводилися військово - спортивні змагання до Дня примирення та 72- річниці розгрому фашизму в Європі.

Згідно листа Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України від 12 травня 2017 року № 302 про відзначення дня заснування МОК та проведення всесвітнього Олімпійського дня в Україні, 18 травня в Хотинському технікумі проводилися військово - спортивні змагання до Дня примирення та 72- річниці розгрому фашизму в Європі, та присвячені Олімпійському дню.

                    

Метою змагань стало організація навчально – патріотичного виховання молоді на військово – спортивних традиціях.            

                     Дані змагання сприяють розвитку сили, спритності, формують патріотичні почуття, підвищують культуру спілкування, розвивають почуття колективізму наголосив директор технікуму Володимир Юзько у вступному слові. Саме такі виховні заходи виховують інтерес до фізичної культури, розвивають фізичні і вольові якості, потребу в систематичних заняттях фізичними вправами, виховують почуття патріотизму.

                   

                   

                   

                 

                 

                 

      Свої вміння студенти показали у 10 випробуваннях, продемонстрували вміння створювати і щедро дарувати святковий настрій, починаючи з першої хвилини відкриття змагань і до їх завершення. Протягом змагань панувала дружня спортивна атмосфера, весела вдача, товариський настрій, не тільки серед учасників, але й серед вболівальників.

                   

Юнаки та дівчата змагалися і здобули призові місця в підтягуванні на перекладині (Яковчук Валентин група М-22), стрільби з пневматичної гвинтівки (Малішевський Віталій група М-11), жим гирі 16кг., та Армрестлінгу  (Кадельник Іван група М-32), спорядження магазину патронами (Малішевський Валентин М-11), розбирання і збирання автомата (Малішевський Віталій група М-11). Для дівчат змагання з ДАРТСу (Коротка Ганна група Б-31), стрибків через скакалку та стрільби з пневматичної гвинтівки (Черній Антоніна група Б-11), вису на зігнутих руках на перекладині (Мирон Анастасія група Б-21), підніманні тулуба в положення сидячи за 1 хвилину (Стрижиборода Юля група Б-11). Без урахування результатів студенти грали в настільний теніс, шахи, шашки.

В спортивних змаганнях взяли участь 9 навчальних груп, які об’єднали в своєму складі понад 130 студентів.

Переможці нагороджені грамотами. 

Категорія: Оголошення | Переглядів: 480 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Пошук
Архів записів

Блок програм:



Установить себе такой Блок
Скрипты и HTML для uCOz


Розкажи лрузям:


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Copyright MyCorp © 2024
uCoz