Головна | Реєстрація | Вхід | RSSالأربعاء, 24.04.2024, 19:25
Меню сайту
Категорії розділу
Оголошення [65]
Погода
Наше опитування
Оцініть мій сайт
مجموع الردود: 69
Статистика

المتواجدون الآن: 1
زوار: 1
مستخدمين: 0
Посилання
Головна » 2016 » أوكتوبر » 26 » «АГРОУНІФЕСТ-2016»
19:05
«АГРОУНІФЕСТ-2016»

 18 жовтня у Подільському аграрно-технічному університеті стартував студентський фестиваль.  Започаткований у 2015 році фестиваль, цього року проходив під брендом «Агроуніфест -2016». У фестивалі взяло участь понад 400 осіб, з 20-ти навчальних закладів України. Основною метою заходу було підвищення рейтингу аграрної освіти на Поділлі, активізація і популяризація творчої діяльності аматорських колективів в навчальних закладах. Учасники фестивалю продемонстрували не лише власні таланти та здібності, але своїм прикладом показали як вони проводять дозвілля у своїх коледжах та університетах. Фестивальна програма тривала чотири дні з 18 по 21 жовтня. 
Дійство розпочалося ярмаркою вакансій. Вперше до ПДАТУ завітали близько 20-ти представників відомих аграрних підприємств України, що представили вакансії своїх підприємств для студентів випускних курсів. Саме такий підхід керівництва ПДАТУ до майбутнього працевлаштування випускників, на думку студентів, сприяє не лише краще навчатися, але й бачити вершини до яких необхідно тягтися.
Наступний день (19 жовтня) розпочався із реєстрації учасників фестивалю-конкурсу.
Для представників ЗМІ відбулася прес-конференція ректора ПДАТУ доктора економічних наук, професора , Заслуженого працівника сільського господарства України Іванишина Володимира Васильовича. На прес-конференції Володимир Васильович розповів про фестиваль «Агроуніфест-2016» та відповів на запитання журналістів.
Урочисте відкриття конкурсів стартувало о 10-тій годині. Конкурсні виступи відбувалися у наступних жанрах: «Декоративно-ужиткове мистецтво», «Театральне мистецтво», «Інструментальне мистецтво», «Вокальне мистецтво», «Хореографічне мистецтво».

 

Участники художньої самодіяльності технікуму у відкритому фестивалі-конкурсі зайняли слідуючі призові місця:

1-місце серед танцювальних колективів 

1-місце  серед солістів студент гр. М-31 Закордонець Володимир

2-місце  серед дуетів , пара- Закордонець Володимир та Унгурян Марина

3-місце отримав соліст, студент групи Б-21 Якимчук Вячеслав

4-місце в номінації " Художнє читання" виборов  Олійник Максим, гр. Б-11

 Хочется відзначити, що наші студенти під керівництвом  художнього керівника технікуму Рудомана Олександра Васильовича не раз доводят професійність та талановитість   і на іншіх конкурсах. 

Вітаємо переможців, та Олександра Васильовича з гарними відзнаками, бажаємо творчого успіху та наснаги в подальшому  поширенні художнього слова, гарної пісні та танцю в колективі нашого технікуму.


 

 

Категорія: Оголошення | Переглядів: 468 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Пошук
Архів записів

Блок програм:



Установить себе такой Блок
Скрипты и HTML для uCOz


Розкажи лрузям:


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Copyright MyCorp © 2024
uCoz