Головна | Реєстрація | Вхід | RSSالخميس, 25.04.2024, 11:07
Меню сайту
Категорії розділу
Оголошення [65]
Погода
Наше опитування
Оцініть мій сайт
مجموع الردود: 69
Статистика

المتواجدون الآن: 1
زوار: 1
مستخدمين: 0
Посилання
Головна » 2018 » ديسمبر » 17 » Тиждень права
01:11
Тиждень права

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 26вересня 2018 року № 681–р «Про затвердження плану заходів з проведення у 2018 році Всеукраїнського тижня права» в Хотинському коледжі Подільського ДАТУ з 10 по 14 грудня 2018 року було проведено ряд заходів, присвячених Всеукраїнському тижню права.

Під час проведення Всеукраїнського уроку «Права людини» було висвітлено історію створення Загальної декларації ООН з прав людини, структуру преамбулу, основні права людини за декларацією; права студентів ВНЗ у відповідності до вимог українського законодавства і проблемні моменти учасників освітнього процесу, які часто трапляються на практиці.

З метою попередження жорстокості серед молоді, профілактики злочинів та правопорушень в студентському середовищі куратори груп провели інформаційно-просвітницькі години в групах «Стоп булінг». Практичний психолог коледжу провела анкетування студентів, по завершенню студентам були роздані пам’ятки за тематикою «Стоп булінг».

Зустріч з працівниками правоохоронних органів відбувалась у формі бесіди та дискусій, що були присвячені правам та обов’язкам студентів, відповідальності неповнолітніх за скоєне; було роз’яснено з якого віку і за які саме діяння наступає кримінальна та адміністративна відповідальність; студенти отримали відповідь на ряд питань щодо діяльності правоохоронних органів, щодо розмірів штрафів та термінів ув’язнення за правопорушення та інше.

Було проведено огляд-конкурс тематичних стіннівок та інформаційно-правових буклетів на правознавчу тематику; перегляд відеофільмів з даної тематики з подальшим обговоренням на виховних годинах.

На завершення тижня було проведено брейн-ринг за участю працівників Хотинського бюро правової допомоги на тему «Його величність Закон».

 

Категорія: Оголошення | Переглядів: 541 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Пошук
Архів записів

Блок програм:



Установить себе такой Блок
Скрипты и HTML для uCOz


Розкажи лрузям:


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Copyright MyCorp © 2024
uCoz