Головна | Реєстрація | Вхід | RSSالخميس, 25.04.2024, 22:34
Меню сайту
Категорії розділу
Оголошення [65]
Погода
Наше опитування
Оцініть мій сайт
مجموع الردود: 69
Статистика

المتواجدون الآن: 1
زوار: 1
مستخدمين: 0
Посилання
Головна » 2016 » ديسمبر » 10 » Урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства та Міжнародного дня студента
22:38
Урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства та Міжнародного дня студента

У п’ятницю, 18 листопада в технікумі відбулись урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства та Міжнародного дня студента.

 В актовій залі технікуму зібралися працівники та студенти. З вітальним словом до присутніх звернувся директор технікуму В.І.Юзько, який, зокрема, відзначив, що  День працівників сільського господарства це - свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ і побажав втілення в життя планів, задумів та сподівань, сімейного затишку, щастя, благополуччя та доброго здоров'я. Ряд викладачів та працівників технікуму були нагороджені грамотами адміністрації та профспілкового комітету за багаторічну сумлінну працю, активну громадянську позицію та з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства.

 

 

Прозвучали вітання і на честь студентів. В.І.Юзько побажав їм здоров'я, успіхів та активної життєвої позиції, нагадав, що від них та їхніх вчинків залежить майбутнє, адже студентство є найбільш прогресивним прошарком суспільства. Голова профкому В.П.Гарбуз ознайомив з наказом, де були відзначені студенти, які досягли високих успіхів у навчанні та активні у громадському житті. Всі вони отримали грамоти та грошові премії.

По закінченню урочистостей відбувся огляд-конкурс художньої самодіяльності «Студентський первоцвіт». Учасники конкурсу продемонстрували свої вміння співати, танцювати, читати вірші, грати на музичних інструментах, а також кожна група оформила стінгазету до Дня студента.

 

 Конкурсна комісія відзначила переможців у чотирьох номінаціях: вокальний спів – студент групи М-31 Закордонець Володимир; естрадний танець – студенти груп Б-31 та Б-11; естрадні мініатюри – студенти групи      Б-21; інструментальна музика - студент групи М-31 Закордонець Володимир; кращою газетою журі одностайно визнало газету групи Б-32.

В усіх присутніх залишилися найкращі враження від концерту. 

Переглядів: 500 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Пошук
Архів записів

Блок програм:



Установить себе такой Блок
Скрипты и HTML для uCOz


Розкажи лрузям:


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Copyright MyCorp © 2024
uCoz