Головна | Реєстрація | Вхід | RSSالجمعة, 29.03.2024, 16:10
Меню сайту
Категорії розділу
Оголошення [65]
Погода
Наше опитування
Оцініть мій сайт
مجموع الردود: 69
Статистика

المتواجدون الآن: 1
زوار: 1
مستخدمين: 0
Посилання
Головна » 2018 » مايو » 10 » Вшанування дня примирення 8 травня в Хотинському коледжі
01:19
Вшанування дня примирення 8 травня в Хотинському коледжі

 

8 травня в День пам'яті та примирення, коли суспільство віддає шану всім тим, хто з честю та гідністю виконав і виконує свій військовий обов’язок, працівники та студенти коледжу вітали у стінах навчального закладу  поважних гостей, людей, які не з чуток знають про такі поняття, як честь та відвага: Самофалова Володимира Дмитровича – ветерана Другої світової війни, колишнього викладача коледжу; учасників бойових дій на території Афганістану: Козака Станіслава Васильовича – викладача коледжу та Ставчанського Василя Миколайовича – колишнього працівника коледжу; Божека Олександра Олександровича – учасника АТО, колишнього випускника коледжу.

Представив гостей та звернувся до присутніх з вітальним словом директор коледжу, активний волонтер, справжній патріот України Володимир Іванович  Юзько, який закликав присутніх бути свідомими громадянами, любити і захищати свою Вітчизну.

Володимир Дмитрович Самофалов у виступі поринув у спогади про своє фронтове минуле та про перемоги визволителів рідної Вітчизни, а також дав настанову молодим навчатися й переймати від ветеранів їхні найкращі риси і традиції.

Студентів не залишили байдужими спогади гостей про службу в Афганістані та на сході України, про перший бій, про біль утрат бойових товаришів, з якими вони ділили армійське нелегке життя

.

Подібні заходи сприяють формуванню кожного студента як особистості, яка усвідомлює свою належність до українського народу, сприймає війну як лихо, як руйнівний процес.

Студенти привітали ветеранів словами вдячності та подарували квіти. Усіх, чиє життя забрала Друга світова війна, бойові дії в Афганістані та антитерористична операція, вшанували хвилиною мовчання.

Категорія: Оголошення | Переглядів: 507 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Пошук
Архів записів

Блок програм:



Установить себе такой Блок
Скрипты и HTML для uCOz


Розкажи лрузям:


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Copyright MyCorp © 2024
uCoz