Головна | Реєстрація | Вхід | RSSالجمعة, 29.03.2024, 16:21
Меню сайту
Категорії розділу
Оголошення [65]
Погода
Наше опитування
Оцініть мій сайт
مجموع الردود: 69
Статистика

المتواجدون الآن: 1
زوار: 1
مستخدمين: 0
Посилання
Головна » 2016 » يناير » 25 » Заняття з охорони праці
19:06
Заняття з охорони праці

Заняття з охорони праці

  Питанням охорони праці та безпеки життєдіяльності завжди приділяється особлива увага в роботі технікуму. Відповідно до вимог, встановлених законодавством та нормативно-правовою базою з охорони праці, регулярно проводяться навчання та перевірка знань працівників з питань безпеки праці. Так, і цього, 2016 року, з 18 по 22 січня було проведено чергове навчання та атестацію працівників усіх підрозділів технікуму.

              На заняттях викладач дисципліни «Охорона праці» Гончар О.В. ознайомив працівників із законодавчою та нормативно-правовою базою з охорони праці, видами та особливостями проведення інструктажів для студентів і працівників, вимогами до оформлення та ведення документації.

              Крім того, Гончар О.В. охарактеризував процес розслідування нещасних випадків, наголосив на відповідальності працівників технікуму за недотримання вимог безпечної роботи.

             З питаннями щодо цивільного захисту, природніх загроз та техногенних небезпек, їх наслідків та профілактики, організації ліквідації наслідків аварій, та катастроф перед працівниками виступила викладач дисципліни «Безпека життєдіяльності» Мітасова О.О.

             Лекцію із електробезпеки було прочитано викладачем дисциплін «Загальна електротехніка» та «Електрообладнання» Комарницьким Ю.М.

            З питаннями безпеки дорожнього руху виступив  «Бабій В.Г., який у своїй доповіді наголосив на вимогах з дотримання безпеки дорожнього руху та роз’яснив про відповідальність за їх порушення.

Для огляду стану пожежної профілактики на виробництві, ознайомлення працівників із правилами пожежної безпеки, технічними характеристиками первинних засобів гасіння пожеж та правилами використання до занять було залучено начальника служби МНС Хотинського району Бриня А.М. .

            З порядком надання першої медичної допомоги постраждалим на виробництві та в побуті виступив лікар-травматолог Хотинської центральної лікарні Солодка Т.М..  

           З майстрами виробничого навчання було проведено додатково курс лекцій із питань  безпеки при виконанні ремонтних робіт, механізованих робіт у полі та робіт з обслуговування автомобілів, тракторів та с.-г. машин.

            За результатами проведеного навчання атестаційною комісією було проведено іспит із працівниками технікуму, про що складено відповідні протоколи.

            Усі розглянуті питання та положення будуть враховані та дотримані в роботі викладачів та співробітників технікуму, закріплені відповідними документами та проконтрольовані керівниками структурних підрозділів, інженером з охорони праці й особисто директором технікуму.

 

 

Переглядів: 455 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Пошук
Архів записів

Блок програм:



Установить себе такой Блок
Скрипты и HTML для uCOz


Розкажи лрузям:


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Copyright MyCorp © 2024
uCoz