Головна | Реєстрація | Вхід | RSSالجمعة, 26.04.2024, 16:20
Меню сайту
Категорії розділу
Оголошення [65]
Погода
Наше опитування
Оцініть мій сайт
مجموع الردود: 69
Статистика

المتواجدون الآن: 1
زوار: 1
مستخدمين: 0
Посилання
Головна » 2019 » مايو » 12 » «1939-1945.Пам’ятаємо.Перемагаємо».
11:23
«1939-1945.Пам’ятаємо.Перемагаємо».

8 травня 2019 року, у День пам’яті та примирення в Хотинському коледжі Подільського ДАТУ було проведено захід  з вшанування борців з нацизмом під час Другої світової війни і тих, хто загинув за незалежність України в наші дні під гаслом «1939-1945.Пам’ятаємо.Перемагаємо».

                                   

Студенти підготували повідомлення про основні події Другої світової війни, про наслідки найкривавішого глобального конфлікту, внесок України та українців у справу визволення народів Європи від нацизму, а також про історією виникнення та значення символу Маку.

 

Перед присутніми виступили директор коледжу, волонтер Юзько В.І., викладач коледжу, учасник бойових дій в Афганістані Козак С.В., завідувач бібліотеки Добровольська Т.І., які наголосили на важливості збереження пам’яті про жахіття  війни, пам’яті про тих, хто захищає  незалежність Батьківщини на сході України.

 

 

Учасники зібрання вшанували пам'ять полеглих у ході Другої світової війни українців, які віддали своє життя за рідну землю і тих чиє життя забрали бойові дії в Афганістані та антитерористична операція, студенти поклали квіти до меморіальної дошки колишнього випускника коледжу, який загинув на сході України Боднарюка Олександра.

9 травня колектив коледжу взяв участь у мітингу-реквіємі пам'яті усіх жертв війни та полеглих бійців АТО, у поминальній панахиді за невинно убієнними у роки війни та в наші дні і на молебні за мир в Україні та у покладанні квітів до підніжжя Меморіалу Слави.

Переглядів: 403 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Пошук
Архів записів

Блок програм:



Установить себе такой Блок
Скрипты и HTML для uCOz


Розкажи лрузям:


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Copyright MyCorp © 2024
uCoz