Головна | Реєстрація | Вхід | RSSالخميس, 02.05.2024, 21:29
Меню сайту
Категорії розділу
Оголошення [65]
Погода
Наше опитування
Оцініть мій сайт
مجموع الردود: 69
Статистика

المتواجدون الآن: 1
زوار: 1
مستخدمين: 0
Посилання
Головна » 2016 » مايو » 15 » Економічний турнір
16:40
Економічний турнір

    Вони довели, що кращі, та розповіли про враження після перемоги.

Днями у Подільському державному аграрно-технічному університеті  відбувся економічний турнір, в якому брали участь студенти коледжів та технікумів Західного регіону. У результаті команда «Капітал» Хотинського технікуму ПДАТУ посіла почесне перше місце та здобула кубок переможця.

Команду представляли: Марія Бабин, Вікторія Заплітна, Діана Куделюк, Марія Малинка, Олександр Семенов, Владислав Цвентарний. Кожен учасник вніс свою частку в загальну перемогу. Немала заслуга у високому результаті й викладачів технікуму та вчителів шкіл, котрі допомагають розкритися таким талановитим дітям. 

Після змагань звернулися до переможців із запитанням: "Що для вас означає участь у турнірі, як готувалися і які відчуття після перемоги?".

 Марія Бабин : "Участь у турнiрi для мене – це маленький крок, сподіваюсь, у велике майбутнє. Ми плідно попрацювали i наша праця дала прекрасний результат!".

Вікторія Заплітна: "Прагнули виступити гідно, довести свою обізнаність. 
Підготовка була насиченою, ретельною. Це пішло на користь. Після оголошення результатів переживання перетворилися в радість. Відчуття перемоги – чудове! Коли є командний дух та підтримка наставників, усе вдається якнайкраще!".

Олександр Семенов: "Участь в турнірі для мене – не тільки боротьба за звання кращого, а й здобуття нових знань, досвіду, що стануть у нагоді в майбутньому.  Багато часу витратили для підготовку, пошук і аналіз інформації. Але, якщо тобі самому це цікаво, то все дається легко, тим паче з такими висококваліфікованими керівниками, які готували нас до цього турніру. Суперники теж були добре підготовлені та налаштовані на боротьбу, тому перемога принесла чимало позитивних емоцій. Відрадно, що в Україні проводять такі заходи для розвитку та самореалізації молоді".

Діана Куделюк: "Узявши участь у турнірі, прагнула показати свої знання. Обрала питання з бухгалтерського обліку, цей предмет мені до душі. Хотілось донести власну думку щодо стану економіки України та світу, шляхів привернення уваги іноземних інвесторів до сільського господарства, також було цікаво послухати, що про це думають інші студенти. Готувалась ретельно, хотілось врахувати всі нюанси. Багато довідалась від викладачів, які допомагали мені в цьому. Не раз редагувала свою доповідь, щоб викласти її якомога доступніше. Попри хвилювання, ми рішуче йшли до перемоги, аби виправдати сподівання викладачів та тих, хто за нас вболівав. З усмішкою згадую радісну мить нагородження після хвилюючого моменту підрахунку балів суддями. Задоволена, що взяла участь і здобула новий досвід".

Владислав Цвентарний: "Я брав участь в турнірі, щоб поліпшити свої знання зі спеціальності, підтримати однокурсників та набути новий досвід. Упевнився, що це потребує великої праці, адже без належної підготовки та допомоги викладачів, результату не досягли б. Вважаю, що перемога команди «Капітал» підтвердила талановитість наших студентів".

Марія Малинка: "Нині нам, молодим спеціалістам, потрібні не тільки глибокі знання, а й практичні навички. Їх можна закріпити участю в таких турнірах. Для мене – це шанс ще раз довести собі, що я знаю, вмію і можу, а також позмагатися з однолітками, випробувати свої сили. Підготовка виявилася тривалою і напруженою, було над чим попрацювати. Але величезний заряд енергії, вибух емоцій на турнірі того варті. Ніщо не зрівняється із відчуттям абсолютної перемоги! І зараз я сповнена сил і снаги працювати і підкорювати нові вершини!".

Дякуємо всім  за вкладені зусилля та бажаємо всім учасниками подальших наукових успіхів та досягненнь. 

Оксана Романіка, кандидат економічних наук.

      

       

 

Переглядів: 584 | Додав: Олександр | Теги: Хотинський технікум ПДАТУ, економічний турнір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Пошук
Архів записів

Блок програм:



Установить себе такой Блок
Скрипты и HTML для uCOz


Розкажи лрузям:


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Copyright MyCorp © 2024
uCoz