Головна | Реєстрація | Вхід | RSSالأحد, 28.04.2024, 02:42
Меню сайту
Категорії розділу
Оголошення [65]
Погода
Наше опитування
Оцініть мій сайт
مجموع الردود: 69
Статистика

المتواجدون الآن: 1
زوار: 1
مستخدمين: 0
Посилання
Головна » 2021 » يناير » 25 » Олімпійський тиждень в Хотинському фаховому коледжі ПДАТУ
13:12
Олімпійський тиждень в Хотинському фаховому коледжі ПДАТУ

З метою формування здорового способу життя, покращення фізичної підготовки, залучення студентів до активних занять фізичною культурою та спортом 15 та 16 вересня 2020 року в Хотинському коледжі ПДАТУ проведені спортивні заходи Олімпійського тижня та Всеукраїнського Олімпійського уроку.

15 вересня студенти перших курсів переглянули фільм «Історія зародження Олімпійського руху та сьогодення» та розширили знання щодо Олімпійських символів, видів спорту, які входять до літніх та зимових Олімпійських ігор, більше дізналися про історію виникнення Олімпійських ігор, видатних спортсменів та Олімпійських чемпіонів України, які прославляють нашу країну на світовій арені від часів Незалежності.

        16 вересня  під гаслом «Олімпійці серед нас», з максимальним дотриманням карантинних правил, за участю студентів Б – 21 групи проведено спортивні ігри та естафети, які включають в себе елементи олімпійських видів спорту. Така ініціатива відповідає рекомендаціям ВООЗ щодо підвищення рухової активності як одного із напрямків профілактики захворюваності, що особливо актуальне в умовах пандемії COVID 19.

Категорія: Оголошення | Переглядів: 154 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Пошук
Архів записів

Блок програм:



Установить себе такой Блок
Скрипты и HTML для uCOz


Розкажи лрузям:


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Copyright MyCorp © 2024
uCoz