Головна | Реєстрація | Вхід | RSSالجمعة, 26.04.2024, 13:48
Меню сайту
Категорії розділу
Оголошення [65]
Погода
Наше опитування
Оцініть мій сайт
مجموع الردود: 69
Статистика

المتواجدون الآن: 1
زوار: 1
مستخدمين: 0
Посилання
Головна » 2016 » نوفمبر » 19 » Виховна година " Хотинщина моя -перлинка неньки України"
22:53
Виховна година " Хотинщина моя -перлинка неньки України"

9 листопада студентами і куратором групи Б-11 Семенчук Ольгою Олександрівною разом з зав. бібліотекою Мельник Т.І і викладачем Бурмеєм І.Б. було підготовлено і проведено відкриту виховну годину  " Хотинщина моя - перлинка неньки України"

 

    Присутні викладачі , директор технікуму  та  студенти прослухали про історичне минуле Хотина і Хотинщини. Читали вірші,співали пісні присвячені минулому нашого краю.

 

    Викладач  і письменник І.Б. Бурмей зачитав уривок з свого нового  роману  про гетьмана Петра Конашевича Сагайдачного, про остані  години його життя та історичні моменти   козацтва на Хотинщині

.

   Зав бібліотекою Мельник Т.І. розповіла про декоративно-прикладне мистецтво нашого краю і ознайомила з виставкою експонатів художньої творчості  вишиванки, лозеплетіння та живопису. На виставці також було зібрання літератури з художньо-ілюстрованної виставки " Хотин - місто козацької слави"

 Присутні на заході викладачі та директор технікуму Юзько В.І. наголошували на важливості данного патріотичного заходу для виховання молоді. Було окремо відмічено добру підготовку виховної години  викладачами та студентами технікуму.

Категорія: Оголошення | Переглядів: 530 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Пошук
Архів записів

Блок програм:



Установить себе такой Блок
Скрипты и HTML для uCOz


Розкажи лрузям:


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Copyright MyCorp © 2024
uCoz