Головна | Реєстрація | Вхід | RSSالجمعة, 26.04.2024, 03:33
Меню сайту
Категорії розділу
Оголошення [65]
Погода
Наше опитування
Оцініть мій сайт
مجموع الردود: 69
Статистика

المتواجدون الآن: 1
زوار: 1
مستخدمين: 0
Посилання
Головна » 2016 » ديسمبر » 12 » Зустріч з воїнами-участниками АТО в день 25-ї річниці Української армії
01:29
Зустріч з воїнами-участниками АТО в день 25-ї річниці Української армії

6 грудня 2016 року в день 25-ї річниці Української армії в Хотинському технікумі Подільського ДАТУ відбулася зустріч  студентів та викладачів з воїнами-учасниками АТО.

 

На початку заходу до присутніх з вітальним словом звернувся директор технікуму, активний волонтер В.І. Юзько, він же представив гостей заходу: Маркуса Анатолія Михайловича – воїна 81-ї окремої десантно-штурмової бригади, Бойка Володимира Станіславовича – кадрового офіцера, учасника бойових дій, а нині заступника Хотинського районного військового комісара, Обершта Олександра Степановича – учасника бойових дій, військовослужбовця Збройних Сил України та Рудя Анатолія Володимировича – професора Подільського ДАТУ, Заслуженого працівника освіти України.

Бойко В.С. у своєму виступі розповів про історію створення Української армії, сучасний стан Збройних Сил України, наголосивши, що сьогодні армія набагато міцніша та боєздатна, а військовослужбовці мають достойну заробітну плату та соціальний захист; відповів на запитання про умови вступу та навчання у військових навчальних закладах України, порядок призову юнаків на строкову службу, порядок надання відстрочки до призову. На прохання директора технікуму Бойко В.С. розповів про свій військовий шлях як кадрового офіцера, командира розвідувального підрозділу, свою безпосередню участь у бойових діях, поранення під час виконання бойового завдання під Луганським аеропортом.

Маркус А.М., звертаючись до присутніх, закликав бути свідомими патріотами, захищати свою Вітчизну, адже її як матір не обирають; від імені військовослужбовців 81-ї окремої десантно-штурмової бригади висловив щиру подяку волонтерам Хотинщини і особисто Юзьку Володимиру Івановичу за допомогу і підтримку, яку вони надають армії і вручив директору технікуму Юзьку В.І. пам’ятну медаль за волонтерську діяльність «З Україною в серці».

Виступаючи перед присутніми професор Подільського ДАТУ Рудь А.В. подякував організаторам заходу, наголосивши, що подібні зустрічі мають велике значення для національно-патріотичного виховання молоді, попросив присутніх хвилиною мовчання вшанувати пам’ять загиблих українських воїнів.

На завершення заходу були показані відеоматеріали та фотографії, зроблені В.І. Юзьком під час волонтерських поїздок в зону АТО, на передній край бойових дій; нікого не залишив байдужим відеофільм про життя та боротьбу нашого земляка з села Каплівка Юрія Кушніра, який у січні 2015 року загинув у Донецькому аеропорту, захищаючи незалежність Батьківщини.

Студентки Б-11 групи Гіждівська О. та Черні А. продекламували вірші на честь армії та захисників України і вручили гостям квіти.

Переглядів: 545 | Додав: Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Годинник
Пошук
Архів записів

Блок програм:



Установить себе такой Блок
Скрипты и HTML для uCOz


Розкажи лрузям:


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Copyright MyCorp © 2024
uCoz